/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


У білокачанній капусті особливий вітамін С - Сім'я і дім



Сім'я і дім
Дрібно нарізати капусту. Щоб вона стала м'якою і соковитою, залити окропом на 2–3 хв, відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. До капусти додати нарізану петрушку, натертий сир, кефір, яйце, висівки, сіль, перець мелений, борошно, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.02.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно