/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Гірчиця чорна  

Новини про гірчицю чорну, новинки, детальна інформація відносно гірчиці чорної

Гірчиця чорна


М'ясо соковите завдяки гірчиці - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Секрет — у гірчиці. Лише пекти довго, не менш як півтори години. Кілограм свинини на ребрах солить та перчить з усіх боків. Посипає 0,5 ч. л. зіри або кмину. — Обмащую шматок гірчицею з усіх сторін. Звичайною або діжонською в зернах.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Гірчиця чорна