/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Їжа з національним характером. Автентичні страви країн світу ... - Корреспондент.net



Корреспондент.net
Іноді у фалафель додають і квасолю. З подрібнених варених бобів нуту готується пюре, яке заправляють петрушкою, часником, цибулею, чорним перцем і кмином. З такого пюре ліплять кульки, які підсмажують в олії до золотистої скоринки.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Квасоля