/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


На Закарпатті вперше проведуть гастромічний фестиваль ріплянки - Голос Карпат.ІНФО



Голос Карпат.ІНФО
Воно готується з картопляного пюре, в яке додається борошно. Місцеві жителі їдять ріплянку зі шкварками, бринзою і омлетом. Гості фестивалю зможуть покуштувати цю популярну страву і долучитися до традицій і культури села Колочави.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно