/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Фрукты. Ягоды   / Сливы  

Новости про сливы, новости, подробности относительно слив

Сливы


Маленькі хитрощі і лайфхаки, які стануть в нагоді при консервації - UkrMedia Їжа

  UkrMedia Їжа

Кожній господині хочеться якомога краще зберегти плоди літнього врожаю. Використовуємо досвід, який накопичувався роками та перевірявся практикою. Дрібниць у консервації не буває! Кришки і банки для консервування мийте не миючими засобами, а порошком гірчиці або харчовою содою (1 чайна ложка на 1 л води). Після миття їх треба ошпарити окропом і висушити. Кришки прокип'ятити. Банки зручно стерилізувати в мікрохвильовці. Налити в кожну по 1-2 столові ложки чистої води, поставити в піч (трилітрові можна покласти на бік) і включати її на повну потужність. Коли рідина повністю випарується (зазви...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 28.05.2019


Смотреть все новости в разделе Сливы