/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Йогурт  

Новости про йогурт, новости, подробности относительно йогурта

Йогурт


Користь чи шкода? Все, що потрібно знати про найпопулярніший дієтичний продукт - Znaj.ua



Znaj.ua
Для додання йогурту в'язкої консистенції, в нього додають такі стабілізатори: модифікований крохмаль E1442, карагенан Е407, ксантанова камедь Е415. А генномодифіковані крохмаль Е414 (навіть якщо на йогурті стоїть знак " без ГМО) шкодить підшлункової ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 12.11.2018


Смотреть все новости в разделе Йогурт