/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Мясо птицы  

Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы

Мясо птицы


Аргінін: що це таке і навіщо його додають у дієту - Znaj.ua



Znaj.ua
Кращим джерелом аргініну вважається біле м'ясо, а особливо грудка індички — 16,207 р в одній чашці. Курка містить 2,790 г аргініну в одній чашці. Одна порція свинячої корейки містить 2,661 г аргініну. В півкіло яловичини міститься 4,131 г ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 05.10.2018


Смотреть все новости в разделе Мясо птицы