/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука пшеничная  

Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной

Мука пшеничная


Рецепти смачних великодніх пасок від закарпатських господинь ... - http://www.0312.ua/rss/yarticles (прес-реліз)



http://www.0312.ua/rss/yarticles (прес-реліз)
Борошно обов'язково просіюємо 2 рази, щоб збагатити його киснем. Борошно пшеничне можна брати різних видів: вищого гатунку, полугрубого і грубого помолу. За роки випікання пасочок я брала різні види в різних пропорціях, коли який настрій, але завжди ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 06.04.2018


Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная