/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Чеснок  

Новости про чеснок, новости, подробности относительно чеснока

Чеснок


Стейк з телятини з сливово-яблучним кремом від Ектора Хіменес ... - РБК-Україна



РБК-Україна
Телятину обсмажити на сковороді, на рослинній з вершковим маслом олії, додавши часник, цибулю і розмарин. Для приготування пюре: часник і цибулю обсмажити, додати нарізані яблуко і сливу, біле вино, цукор і тушкувати 10-15 хв. на слабкому вогні ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 09.04.2018


Смотреть все новости в разделе Чеснок