/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Консервированные продукты   / Консервы молочные  

Новости про консервы молочные, новости, подробности относительно консервов молочных

Консервы молочные


66% хвороб лікує їжа. Рецепт довголіття від відомого генетика! - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)



Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Ці речовини рясно добавляють в ковбасу, сосиски, бекон, шику та в рибні консерви, ними змазують охолоджене м'ясо та рибу. До дуже небезпечних консервантів належать бутилат гідрокситолуол і бутилат гідроксіанізол. Їх використовують, щоб запобігти ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 05.04.2018


Смотреть все новости в разделе Консервы молочные