/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Свинина  

Новости про свинину, новости, подробности относительно свинины

Свинина


Свинину з абрикосами запікають у тісті - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Миє 0,5-кілограмовий шматок свинини. Натирає сіллю й перцем. Їх бере по пів чайної ложки. Ставить на вогонь сковороду і наливає 3 ст. л. олії. Обсмажує м'ясо з усіх боків і знімає на тарілку, щоб охололо. Дошку посипає борошном. Викладає 1 кг ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 25.06.2017


Смотреть все новости в разделе Свинина