/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Крупы   / Крупа ячневая  

Новости про крупы Червячки, новости, подробности относительно крупы Червячки

Крупа ячневая


У поминальну неділю на Рівненщині «спалювали зиму» - Інформаційне агентство <<Ервеюей>>



Інформаційне агентство <<Ервеюей>>
Спочатку присутні мали скуштувати три ложки колива, яке варилося з пісної ячної крупи. Ритуальне значення і мав звичай «катати» яйця чи грати у «навбитки». На Дубровиччині великоднє яйце клали на могилу і котили, щоб воно зробило коло ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 18.04.2017


Смотреть все новости в разделе Крупа ячневая