/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Семечка тыквы  

Новости про семена тыквы, новости, подробности относительно семян тыквы

Семечка тыквы


Час пророщування насіння залежить від культури - Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)



Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)
Тривалість змочування у кожної культури різна, - каже буковинець Олег Іллюк. – Наприклад, для насіння кабачків, огірків, гарбузів, редиски, редьки та капусти – не більше 12 годин; для салату, буряку та помідорів – від 24 до 36 годин; моркві, ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 23.04.2017


Смотреть все новости в разделе Семечка тыквы