/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Молочный жир  

Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира

Молочный жир


Смачна хімія: експерт пояснив, чому нас тягне на каву, тортики та ... - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
У природі жир та цукор рідко ідуть у парі – винятком є грудне молоко, яке складається з двох часток цукру (точніше, лактози або молочного цукру) та однієї частки жирів. Саме тому, що ми “запрограмовані” на нашу першу в житті їжу, нам потім так ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 28.02.2017


Смотреть все новости в разделе Молочный жир