/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука ячменная  

Новости про муку ячменное, новости, подробности относительно муки ячменного

Мука ячменная


Традиція надвечір'я Христовго Різдва - Гал-інфо (прес-реліз) (Блог)



Гал-інфо (прес-реліз) (Блог)
Для святкування Святвечора та Різдва випікали багато різновидів хліба, який мав різні назви (корун, крачун, крайчун, керечун, книш, калач, струцля і просто хліб) та форми, залежно від місцевості, і випікався з різного борошна, міг бути прісним або ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 06.01.2017


Смотреть все новости в разделе Мука ячменная