/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Говядина  

Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины

Говядина


Зіркова закарпатка на шпальтах глянцю поділилась з українцями ... - PMG.ua (прес-реліз) (Блог)



PMG.ua (прес-реліз) (Блог)
Для приготування бограчу потрібно кілька сортів м'яса, бажано — яловичина, телятина, рулька, ребра. Також обов'язково копчене сало з прошарком, домашні копчені ковбаски, спеції на ваш смак, з обов'язкових — паприка, чебрець, часник і ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 24.10.2016


Смотреть все новости в разделе Говядина