/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Молочный жир  

Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира

Молочный жир


Як відрізнити справжній шоколад від підробки? - Сайт телекомпании "Ривне 1"



Сайт телекомпании "Ривне 1"
Шоколад називають гірким, якщо какао більше 50%, і чорним - якщо близько 40%. Молочний шоколад хороший при утриманні какао 35-40% і неодмінної наявності натуральної ванілі. На вигляд хороший шоколад повинен бути ... Якщо замість какао-масла до складу ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 21.09.2016


Смотреть все новости в разделе Молочный жир