/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Баклажан  

Новости про баклажаны, новости, подробности относительно баклажанов

Баклажан


Лечо з бараниною від Віктора Анушкевичуса - Галицький кореспонтент



Галицький кореспонтент
Накрити кришкою і тушити на мінімальному вогні протягом 20 хв. Почистити від шкірки баклажан, нарізати півдольками. Помідори ошпарити окропом, порізати кубиками. Перець, цибулю і моркву теж порізати кубиками. Всі овочі додати до м'яса. Тушити ще 40 хв ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 19.07.2016


Смотреть все новости в разделе Баклажан