/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука тыквенная  

Новости про муку тыквенные, новости, подробности относительно муки тыквенных

Мука тыквенная


У великодню паску з коньяком додають в'ялену вишню - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Змішуємо його з дріжджами, 2 столовими ложками борошна, і додаємо 4 ложки цукру. Накриваємо плівкою і залишаємо на 20-30 хвилин. Повинна з'явитися пінна шапочка. Замочуємо родзинки і цукати в коньяку (бажано заздалегідь). Збиваємо ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 09.04.2015


Смотреть все новости в разделе Мука тыквенная