/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Пшоно  

Новости про пшено, новости, подробности относительно пшена

Пшоно


Півтора року майстрував бандуру Василь Жованик - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Пшоно на куліш треба брати не дрібне, бо воно тверде, а крупне — тоді гарно розварюється, — каже господиня. Крім кулешу подає бутерброд із салом і листочком молодої кропиви. 18-річний Василь Жованик із Київського кобзарського цеху ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 21.05.2015


Смотреть все новости в разделе Пшоно