/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Фарш  

Новости про фарш, новости, подробности относительно фарша

Фарш


Ракію настоюють шість років - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Зверху тефтелю обмазують яєчним жовтком із шафраном. Фарш має вистояти 24–36 годин перед смаженням. До нього додають мінеральну воду та спеції. Випікають на грилі. 7. Шкембе чорба – суп із свинячого, коров'ячого або овечого шлунка. Для бульйону шлунок ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 19.05.2015


Смотреть все новости в разделе Фарш