/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Молочный жир  

Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира

Молочный жир


ЩО МИ ЇМО НАСПРАВДІ ПІД ВИГЛЯДОМ МОРОЗИВА - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини



Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
До складу порошку входить: сухе молоко, молочні білки, підсолоджувачі, ароматизатори та харчова добавка Е466 (карбоксиметилцелюлоза), яка при перевищенні дози може викликати розлад шлунка. ... У пломбірі вміст жиру має бути 12-25%.


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 18.07.2013


Смотреть все новости в разделе Молочный жир