/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Ячмень пивоваренный  

Новости про ячмень пивоваренный, новости, подробности относительно ячменя пивоваренного

Ячмень пивоваренный


Підгорянське пиво старіше за Львівське - Голос Карпат.ІНФО



Голос Карпат.ІНФО
Там, зокрема, йдеться про те, що «майстер-пивовар із кожних п'яти четвертин або 1,4 кубола ячменю має виробити і відвантажити 90 пінт, тобто 3 ако якісного пива». Чи ось: «Пивовар повинен надати до кінця місяця звіт про вихід продукції, ... Вже ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 23.06.2014


Смотреть все новости в разделе Ячмень пивоваренный