/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Мороженое  

Новости про мороженое, новости, подробности относительно мороженого

Мороженое


Генетика людини впливає на її смакові вподобання, – вчені - Західна інформаційна корпорація



Західна інформаційна корпорація
Стало відомо, що 17 незалежних генів впливають на смакове сприйняття таких продуктів, як бекон, артишок, кава, шоколад, цикорій, йогурт, сир, хліб з маслом, морозиво, апельсиновий сік, біле вино, гриби. При цьому автори роботи відзначили, ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 12.06.2014


Смотреть все новости в разделе Мороженое