/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Горчица желтая  

Новости про горчицу желтую, новости, подробности относительно горчицы желтой

Горчица желтая


"Для стейку найкраще брати свинну вирізку. Це найніжніше м'ясо" - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Потім змажемо з усіх боків французькою гірчицею. Тією, яка з цільними ... За пару хвилин до готовності кладе смажитися і овочі - помідор, щедро посипаний італійським сиром, також - червоний, жовтий і зелений перець. Подає стейк і овочі на ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 16.01.2014


Смотреть все новости в разделе Горчица желтая