/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Запіканку "Африканка" готують із субпродуктів - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Для приготування страви Галина Євстахіївна бере печінку, серця та шлунки із двох качок. Перемелює на м'ясорубці. До маси додає 2 яйця і 4 столові ложки манки. У гусятницю кладе 1 столову ложку смальцю і ставить грітися на плитку. Викладає фарш у гарячу ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш