/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Грибні котлети без сухарів пригоряють - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Відтискає зайву вологу, аби фарш не був рідкий. Руками вимішує все в мисці з двома чайними ложками чорного меленого перцю, трьома яйцями й сіллю. Має бути однорідна маса. Додає змелені гриби, чотири столові ложки сухарів, знову вимішує. — Готовий фарш ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш