/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Оливковое масло – 2 ст.л., - neboley.com



neboley.com
Этап1 Перебрать шпинат, тщательно промыть и обсушить. Разогреть сливочное масло на сковороде, и высыпать туда крупнорубленый шпинат. Немного обжарить. Этап 2 Вся жидкость со шпината после обжарки должна стечь, ввиду чего поместить его на дуршлаг. Добавить соли ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Шпинат