/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Як приготувати смачний печінковий торт: покроковий рецепт - 24 Канал

  24 Канал

Печінковий торт – невід'ємний атрибут святкового столу. Печінка є неабияк корисною для нашого організму. У ній містяться різноманітні мікроелементи та вітаміни, які необхідні людині. Процес приготування є дуже легким, тож його може приготувати будь-яка господиня. Пропонуємо смачний рецепт печінкового торту, який не залишить байдужим нікого. Є різні варіанти, яку саме печінку використовувати: свинну, яловичу чи курячу. Вибір залишається за вами. Як приготувати печінковий торт Інгредієнти: – 600 г курячої печінки; – 2 яйця; – 4 ст. ложки муки; – 200 мл майонезу; – 1 морква; – 1 цибуля; – 70 м...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.06.2019




Дивитись всі новини в розділі Фарш