/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для переробки риби і морепродуктів  

Новини про обладнання для переробки риби і морепродуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для переробки риби і морепродуктів

Для переробки риби і морепродуктів


Не змішувати: як народжується улюблене рожеве вино Хемінгвея - 24 Канал

  24 Канал

Букет і смак як в білого вина, а колір наближений до червоного – як таке можливе? Все дуже просто – перед вами – рожеве вино, ароматний і легкий напій, який користується великою популярністю і в наші дні. Справжнє рожеве вино отримують виключно з червоного винограду, не змішуючи біле та червоні вина, як багато хто думає. Для цього винороби використовують метод короткої мацерації. Мацерація – це процес витримки свіжовижатого виноградного соку на шкірках винограду, однак якщо при виробництві червоного вина цей процес триває до тижня часу, то при виробництві рожевого вина – від кількох годин д...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Для переробки риби і морепродуктів