/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно вівсяне  

Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного

Борошно вівсяне


Пальчики оближеш: шоколадна паска з родзинками - UkrMedia Їжа

  UkrMedia Їжа

Фірмовий рецепт паски від Руслана Сенічкіна, ведучого "Сніданку з 1+1". 28 квітня 2019 року українці відзначають велике православне свято — Світлий Великдень. Традиційною стравою на святковому столі є великодні паски. Ведучий «Сніданку з 1+1», а також головний кулінар-аматор країни Руслан Сенічкін розповів, як приготувати шоколадну паску. Зробити це буде непросто, але результат того вартий! Інгредієнти: - Борошно — 450 г; - Какао — 60 г; - Дріжджі — 17 г; - Молоко — 160 мл; - Вершкове масло — 100 г; - Цукор — 160 г; - Яйця — 2 шт; - Щіпка солі; - Родзинки — 50 г; - Шоколадні краплі — 100 р....


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.04.2019




Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне