/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Журавлина  

Новини про журавлину, новинки, детальна інформація відносно журавлини

Журавлина


Сьомга під кисло-солодким журавлиним соусом - UkrMedia Їжа

  UkrMedia Їжа

Цікаве поєднання, яке варто спробувати. Кислинка дуже добре нейтралізує жирність риби. Завдяки кисло-солодкому соусу цю страву оцінять не тільки любителі риби, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: - сьомга (стейки) — 2 шт. - соєвий соус — 1 ст. л. - оливкова олія — 1 ст. л. - французька гірчиця — 1 ст. л. - морська сіль з травами за смаком Для журавлинного соусу: - журавлина — 200 г - вершкове масло — 50 г - мед — 2 ст. л. - цибуля — 1 шт. - апельсин — 1 шт. - червоний перець — 0,25 ч. л. - сіль — щіпка Спосіб приготування: Промийте сьомгу під проточною водою і викладіть на паперові рушники. Вс...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.05.2019




Дивитись всі новини в розділі Журавлина