/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Делікатес до новорічного столу - яловичина Веллінгтон - UkrMedia



UkrMedia
Поки яловичина охолоджується, дрібно поріжте 250 г печериць (або лісових грибів), але різати потрібно дуже дрібно, щоб гриби мали текстуру грубих сухарів. Для цього ви можете скористатись кухонним комбайном, але слідкуйте, щоб гриби не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.12.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина