/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Тонкие блинчики с начинкой из шпината и рикотты - DELFI.lv



DELFI.lv
Добавляем лимонный сок и оставляем на 10 минут. 4На сковороде разогреваем масло, наливаем ковшик теста и жарим блинчики. 5Готовим начинку. Обжариваем лук до прозрачности, добавляем чеснок и жарят 1-2 минуты. 6На сковороду кладём шпинат, через минуту просеиваем муку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Шпинат