/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Журавлина  

Новини про журавлину, новинки, детальна інформація відносно журавлини

Журавлина


Як приготувати буженину з журавлинним соусом - Сегодня



Сегодня
Інгредієнти (4-6 порцій):. Свинина духова (окіст/шия) – від 1 кг; Часник – 4-5 зубчиків; Гірчиця – 50 г; Картопля молода дрібна – 1 кг; Розмарин – 3 гілочки; Часник – 3 зубчики; Олія рослинна; сіль. Для соусу. Журавлина заморожена – 200 г; Цукор ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Журавлина