/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


ГУРМАН. Рецепты блюд со «скандинавским» вкусом - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"



Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
Батат — 600 г, морковь крупная — 1 шт., лук репчатый — 2 шт., лавровый лист — 2 шт., фенхель — 1 головка (150 г), семена черного тмина — 1 ч. л., масло оливковое — 2 ст. л., соль, черный молотый перец. Соус бешамель: масло сливочное ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Фенхель