/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


«Зимой надо налегать на жирную рыбу и цельное молоко»: вкусный рецепт и рекомендации эстонского фуд-блогера - Postimees



Postimees
400 г (1 упаковка) дрожжевого слоеного теста на сливочном масле; 400 г (1 упаковка) замороженного шпината; 200–300 г форели или лосося; соль, свежемолотый черный перец; сок половины лимона; 2 яйца; 200 г сливочного сыра комнатной температуры (например, со вкусом ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Шпинат