/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа вівсяна  

Новини про крупи вівсяні, новинки, детальна інформація відносно круп вівсяних

Крупа вівсяна


15 ноября — Международный день шоколадного кекса - Рамблер/Новости



Рамблер/Новости
Измельчаем часть овсяной крупы в блендере. Ставим сотейник на нагрев и растапливаем сливочное масло. Добавляем измельченные овсяные хлопья и обжариваем в течение 3 минут. Отправляем в другой сотейник сахар, изюм, цельные хлопья овсянки, орехи, ставим на нагрев и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Крупа вівсяна