/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для переробки чаю та кави  

Новини про обладнання для переробки чаю та кави, новинки, детальна інформація відносно обладнання для переробки чаю та кави

Для переробки чаю та кави


Їстівні гриби: як запобігти отруєнню грибами - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)



ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Восени збільшується кількість випадків отруєнь грибами. Серед основних причин – вживання неїстівних грибів або неправильно приготовлених умовно їстівних; старих або зіпсованих їстівних; вживання грибів, що мають двійників або змінилися ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Для переробки чаю та кави