/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Абрикоси  

Новини про абрикоси, новинки, детальна інформація відносно абрикосів

Абрикоси


Цитрусовий бісквіт з абрикосами та сиропом із кардамону - Znaj.ua



Znaj.ua
Додаємо кардамон, ванільний стручок і абрикоси і зменшуємо вогонь до кипіння протягом 5-6 хвилин або до тих пір, поки рідина не зменшиться і буде злегка сиропоподібну. 7. Щоб подавати, викладаємо бісквіти на сервірувальні пластини.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Абрикоси