/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


Швидко і смачно: зірковий кулінар захопив шанувальників ... - Обозреватель



Обозреватель
Поріжте невеликими кубіками моркву, цибулю, фенхель, цукіні, стебло селери і посмажте на сковорідці з оливковою олією. Налийте в каструлю 1,5 л води і викладіть туди овочеву піджарку. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 20 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Фенхель