/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


Рецепти борщу від борщівських господинь - Новини Тернопільщини



Новини Тернопільщини
Гречане борошно – 120 г. Сало – 40 г. Вершкове масло – 20 г. Томат і сметана – по 1,5 скл. По одному кореню моркви і петрушки. Цибуля – 1 шт. Яйця – 1-2 шт. Підготовлені курку чи гуску варити до готовності. Нарізані соломкою буряки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане