/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Рецепт на Хелловін: гарбузовий торт "Павутинка" - Сегодня



Сегодня
Для цього два яйця збити з 125 г цукру в пишну білу піну. Додати 125 г просіяного борошна з розпушувачем, акуратно перемішати і 100 мл морквяного або гарбузового соку. Готове тісто перелити в змащену маслом і посипану борошном форму.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова