/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів  

Новини про обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів

Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів


Особенности российского кетчупа: много крахмала и нитратов - Московский Комсомолец



Московский Комсомолец
Его добавляют всюду — разве что кроме десертов. По степени популярности в России он немногим уступает майонезу. Эксперты даже подсчитали, что каждый год среднестатистический россиянин съедает не менее трех бутылочек этого томатного соуса. Вреден он или полезен? ... В XVII веке кетчуп попал в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.03.2017