/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Цікаві факти про м'ясо, які допоможуть не помилитися у виборі - UkrMedia



UkrMedia
Охолоджену свинину і яловичину, не заморожуючи, можна зберігати в холодильнику до 3 днів, а от субпродукти - не більше двох. Свіжість м'яса легко перевірити за кольором, воно повинно бути в червоно-рожевій панелі. Сіруватий відтінок м'яса, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина