/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно житнє  

Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього

Борошно житнє


Кендюхи під варенуху: що їли українці сто років тому - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)



https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Деякі страви традиційної української кухні стали візитною карткою нашої країни – наприклад, борщ, пампушки чи вареники. Однак багато рецептів були забуті або втрачені. EtCetera розповість, що, як і коли їли українці сто років тому. КОЛИ?


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє