/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Відомий кулінарний журналіст готував у луцькому ресторані «Патіо ді Фіорі» вишукану страву. ВІДЕО - Волинь 24 (прес-реліз) (Блог)



Волинь 24 (прес-реліз) (Блог)
«Рецепт маринаду: сіль (не бійтеся, що пересолите, цей овоч вбере солі стільки, скільки йому потрібно); беремо чебрець, трішки притискаємо, щоб виділив свої ефірні олії, і кладемо в баклажан; 2 чайні ложки соєвого соусу; розчавити ножем часник, додати ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан