/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Вкусно и полезно: лапша из цельносмолотой муки с куриным филе в томатном соусе - Newsler.ru



Newsler.ru
Кабачок нарезаем так же. Перец – полосками шириной 0,5см. Измельчаем чеснок. Лук репчатый нарезаем мелким кубиком и обжариваем до золотисто-коричневатого цвета, добавляем кабачок, перец и куриное филе. Обжариваем, перемешивая, 5минут, добавляем томатный соус.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Кабачок