/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Олія рослинна  

Новини про олію рослинну, новинки, детальна інформація відносно олії рослинної

Олія рослинна


Пательня зі свининою у вершково-грибному соусі - UkrMedia



UkrMedia
Свинина (вирізка) - 500 г; Цибуля ріпчаста - 150 г; Печериці - 200 г; Рослинна олія для смаження і фритюру; Вершки (22 %) - 500 мл; Сметана - 200 мл; Картопля - 600 г; Корнішони - 60 г; Мариновані помідори, краще черрі - 60 г; Вершкове масло ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Олія рослинна