/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Яєчний порошок, меланж  

Новини про яєчний порошок, меланж, новинки, детальна інформація відносно яєчного порошка, меланжу

Яєчний порошок, меланж


Что мы едим: выдержит ли Докторская колбаса тест на качество - В городе



В городе
Согласно стандарту (ДСТУ 4436:2005) состав колбасы должен быть таким: свинина полужирная 70%, говядина высшего сорта 25%, яйца куриные или меланжа, молоко коровье сухое. ... сахар, орех мускатный или кардамон, фиксатор цвета нитрит натрия, мясное сырье (свинина полужирная, говядина), соль ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Яєчний порошок, меланж